SVK Ján Volko
2019 European Indoor Champion (60m)
Ján Volko
Vendi: Sllovakia
Data e lindjes: 2.11.1996
Vendi i lindjes: Bratislava
Klubi: Naša Atletika
Arritjet
Kampionatin Botëror në Sallë: 6th (Birmingham 2018 - 60 metra)
Kampionati Evropian i në Sallë: 1x (Glasgow 2019 - 60 metra, 1x (Belgrade 2017 - 60 metra)
Kampionatin Evropian U23: 1x (Bydgoszcz 2017 - 200 metra), 1x (Bydgoszcz 2017 - 100 metra)
Më e mira personale
60 metra: 6.55 (Rekordë kombëtar)
100 metra: 10.13 (Rekordë kombëtar)
200 metra: 20.24 (Rekordë kombëtar)
Bio
I started doing athletics when I was 14 years old. At first I dreamt of breaking the Slovak record in 100 meters. My dream came true relatively quickly, although not at 100 meters, but at the double distance of 200 meters. It was an amazing feeling. I joined the European elite ranks in 2017, when I won a silver medal at the European Indoor Championships. In the same year I became the Under 23 European Champion in 200 meters and runner-up in 100 meters. A year later I managed to get to the final run at the World Indoor Championships in Birmingham, where I finished in 6th place as the best European. In 2019 I became the European Indoor Champion in 60 meters, which I consider to be my biggest achievement so far. Apart from athletics I am also interested in technology and that’s why I study at the Slovak University of Technology at the Faculty of Electrical Engineering and Information Technology. I like to read books and sometimes I relax by playing PlayStation or by watching a good movie.
Regjistrim falas
Harruar fjalëkalimin

Vendosni adresën tuaj të regjistruar të postës elektronike që të mund t'ju dërgojmë një fjalëkalim të ri.

Regjistrimë
Regjistrimë
Hyni
 
Bëhu kampion sot!
Mania e Atletikës: Pistë & Fushë-stadiumi është një lojë sportive aksion me RPG, simulime dhe elementë menaxherësh. Ju mund ta kontrolloni, përmirësoni dhe stërvitni atletin tuaj siç ju duket e përshtatshme. Ju vendosni gjithçka që ndodh - përmirësoni atributet tuaja, blini pajisje më të mira, mësoni aftësi të reja, ndërtoni klubin tuaj me ekipin tuaj, mundni kundërshtarët në të gjithë botën, fitoni turne dhe jini në krye të tabelave të drejtuesve. Ju mund të luani ose lojë vetme ose shumë lojëra me miqtë dhe anëtarët e ekipit tuaj. Bëhuni gati për pistën dhe vraponi! Stadiumi është duke pritur për atletët më të mirë, (Eja) - hidhuni dhe luani.
 • Loja përfshin disiplinat e mëposhtme të vrapimit në terren:
 • 100 metra
 • Kërcimi në largësi
 • Gjuajta e gjyles
 • Kërcimi së Larti
 • 400 metra
 • 110 metra me pengesa
 • Gjuajta e diskut
 • Kërcimi me shkop
 • Gjuajtja e shtizës
 • 4x100m relay
 • Gjuajtja e çekiçit
 • Trehapëshi
Gati, vendosur, shko!
Bashkohuni me një konkurs në ngjarje të vrapimit në terren. Vrapimi, kërcimi, hedhja, pentatloni, shtatëdhjetë apo dhjetëvjeçari, të gjitha këto mund t’i luani në Mania e Atletikës. Stërvituni, përmirësoni aftësitë tuaja, tregoni talentin tuaj dhe fitoni një medalje të artë në stadiumet më të mëdha në botë. A keni atë që duhet për të qëndruar në krye të tabelave dhe renditjeve në këtë lojë sportive verore?
 • Karakteristikat e lojës përfshijnë:
 • Sportistë të vërtetë të famshëm
 • Konkurse kundër lojtarëve nga e gjithë bota
 • Multilojër
 • Elementet RPG
 • Modaliteti i karrierës me një histori
 • Mini-lojë të larmishme që do të testojnë aftësitë tuaja
 • Klube dhe gara klubesh kundër lojtarëve të vërtetë
Rregullat e përgjithshme të Athletics Mania
 • këto rregulla janë të detyrueshme për të gjithë lojtarët e lojës
 • mosnjohja e rregullave nuk është justifikim
 • Administratorët e kësaj loje kanë të drejtën absolute të vendosin nëse dikush shkel rregullat apo jo
 • metoda dhe efektiviteti i një ndëshkimi për shkeljen e rregullave vendoset nga administratori i lojës
 • ndëshkimi më i ashpër për thyerjen e rregullave është ndalimi i llogarisë së përdoruesit duke ndaluar adresën IP të përdoruesit
 • të gjitha situatat, të cilat nuk janë të mbuluara në mënyrë të qartë nga këto rregulla, do të gjykohen dhe zgjidhen mbi baza individuale nga administratorët
 • në rast të ndonjë paqartësie ose mospërputhje në përmbajtjen ose interpretimin e versioneve të ndryshme gjuhësore të këtyre rregullave, versioni vendimtar dhe i vlefshëm konsiderohet versioni në gjuhën Sllovake

 • Rregullat e lojës
  Ajo është e ndaluar:
 • për të dhuruar llogarinë tuaj në një përdorues tjetër në lojë
 • për në hyni në llogarinë e dikujt tjetër ose edhe të përpiqeni ta bëni këtë
 • nëse i jepni fjalëkalimin tuaj një përdoruesi tjetër dhe kështu i lejoni atij/asaj të identifikohet në llogarinë tuaj
 • për të transferuar financat në lojë në çdo mënyrë me qëllim të sigurimit të një avantazhi për një përdorues, të kryer nga një ose më shumë përdorues
 • mashtroni në çdo mënyrë për të marrë fjalëkalimin e një përdoruesi tjetër ose po janë provoni të prishni lojën e lojtarëve të tjerë në asnjë mënyrë
 • për të abuzuar ndonjë gabimet ose defekte në loja ose rregullat
 • për të shfletuar faqe, krijuar, përdorur ose shpërndarë aplikacione, të cilat automatizojnë disa pjesë të lojës, përveç nëse miratohen nga zhvilluesit në këtë loje
 • për të përpiqen të marrin të dhëna të cilat nuk paraqiten në mënyrë të qartë në faqe ose të dërgojnë të dhëna në një mënyrë të ngjashme
 • për të përpiqen të vjedhin ose të sabotojnë pronën e PowerPlay Manager LTD ose të inkurajojnë cilindo tjetër për ta bërë këtë
 • për të promovuar ose reklamuar ndryshe lojëra të tjera në internet (është e mundur të aprovimin një përjashtim pas marrëveshjes me support@athleticsmania.com)
 • për të postuar postë të padëshiruar me postë - duke dërguar posta elektronike të pakërkuara (të tilla si reklamat)
 • për të postojë mesazhe ose tekste kërcënuese, fyese ose degraduese në faqet e lojës ose në postë
 • për të fyer, kërcënuar ose shpifur çdo përdorues të lojës në faqet e lojës ose në postë
 • për të publikojë mesazhe në faqet e lojës ose në posta elektronike që shkelin ligjin ose reklamojnë krime
 • për të inkurajuar përdoruesit e tjerë të bëjnë gjëra që janë në kundërshtim me rregullat e lojës
 • për të përdorur një emër vulgar ose ndryshe revoltues të lojtarit
 • për të futur në lojë tekste, fotografi ose elementë të tjerë pa lejen e pronarit të së drejtës së kopjimit
 • për të futur tekste, fotografi ose elementë të tjerë në lojë, te përmbejtja e të cilave mund të ofendojë përdorues të tjerë
 • për të promovuar uebitë ose produkte të tjerë në ndonjë mënyrë pa miratimin e administratorëve të lojës